we zijn het bangst voor ons licht

Wie ben je, waar sta je voor, waar ga je voor

De Sprookjesvrouw in jou wakker kussen. Dat.is.mijn.magische.missie. Ik ben er 1001% van overtuigd dat jij en jouw talenten er niet voor niks zijn: je hebt een powerful purpose te vervullen! Die haal ik eruit via 3 trajecten, die je verder op deze pagina vindt. 

 

Sprookjesvrouw is zij die weet, zonder te kennen. Zij die mogelijk maakt, zonder te kunnen. Zij die zich verwondert, zonder verbaasd te zijn. Zij die liefheeft, zonder hebberig te zijn. Zij die zorgt, zonder zichzelf te verwaarlozen. Zij.die.is.zonder.te.doen.
Weet dat jij een magisch mensenkind bent, met scheppende gaven. Jij hebt het IN je om je
eigen reactie op de werkelijkheid te geven. Je eigen antwoorden. Als jouw leven je niet bevalt, duik in je verhaal en herschrijf je eigen story. 

Je bent
welkom bij mij als jij: vanuit holisme de wereld wil dienen, je [ EI ] leiderschap wil ontwikkelen, je 12 toptalenten wil kennen en ontsluiten, je missie wil ontdekken en concreet wil vormgeven, en de schat in je eigen verhaal wil vinden.
Je zit
gebakken bij mij als jij: wil connecten met je essentie - Spirit in Spijkerstof, als je op zoek bent naar je eigen Heldin, vanuit purpose wil leven, zorgen, ondernemen en werken, wil doen waarvoor je geboren bent en zélf op dat paard wil klimmen.

Rise and shine my dear, de wereld ligt aan je voeten. Het is tijd om het visierijke, verbeeldingsvolle, vredelievende en verbindende vrouwelijke principe in jou te helpen aarden, zodat je in actie komt en het hemelse handen krijgt. En hart.

Weap and work (it) honey, jouw kracht zit in je buik en borsten. Je tanden en je tenen. Je botten en je billen. Je hoofd en je hart. Je vagina en je visie. In je doen, en in je laten. Ik weet dat je meer in je Venus hebt! Laten we eruit halen wie erin zit en het voor jou (on)mogelijke manifesteren.
 

Leve de gelukkigste versie van jou! Leve de stoutmoedigste, meest liefdevolle, creatieve en kwetsbaar krachtige versie van jou. Leve de Femme Fairytale en de Fairy BadAss in jou. Leve de Ontembare Sprookjesvrouw in jou!

meditation-illustration-Amarins.jpg

Ontdek de missie in je
12 top talenten

Voor iedereen met wezenlijke vragen op het gebied van levensinvulling en loopbaan, kinderen en carrière, missie en mogelijkheden, tovertalenten en topkwaliteiten, poen en purpose. Pak die kans!

Mountains-illustration-Amarins.jpg

Ontdek de Heldin in je mind-mood-do-set

Voor vrouwen die veel in hun Venus hebben maar vastzitten. Die 100% voor hun missie en deze wereld willen gaan. Willen doorkrijgen, doorbreken en doorpakken.  No more holding back!

Spring_AdeJong-1.jpg

Ontdek de schat in je levensverhaal

Voor iedereen die volledig vrij in zijn eigen verhalen wil staan. Die diep wil leren connecten, met zichzelf en 12 anderen. Die leiderschap wil ontwikkelen, en met zijn story de wereld wil raken en veranderen. YES!

Follow the Fairytale Flow.

Algemene voorwaarden
Leveringsvoorwaarden

Privacy statement

Regio Maastricht/Heerlen
Opereert landelijk

Adres: Langen Akker 22
Berg en Terblijt

  • LaPol Sprookjesvrouw | LinkedIn
  • LaPol Sprookjesvrouw | Facebook

© 2020 by LaPol Sprookjesvrouw | Fotografie: Original Cin & LaSirel | Logo: Aline Ploeg | Illustraties: Amarins de Jong | Dank aan Marcel van Kasteren