Er is iets gebeurd in je leven. Een onomkeerbare omslag.
Of dat is gaande. Misschien móet er moet wel veranderen, dat voel je aan alles. 
Of het voelt alsof je wordt geroepen, door iets van binnenuit.
Iets dat groter is dan wat je nu leeft, dat urgent is en wezenlijk.

Je wilt zó graag meer - of op een andere manier - bijdragen aan de wereld.
Je wilt zó graag op een betekenisvolle manier je geld verdienen, vanuit je hart en je ziel.
Je wilt zó graag je ware missie leven, met je verhaal de wereld inspireren en in beweging krijgen.
Je wilt zó graag, maar hoe dan. Wat dan. Waarom eigenlijk. Er zijn veel vragen.

Ergens ontken je ook nog wat er gaande is. Negeer je de roep. Weiger je toe te geven.
Je weet diep van binnen, dat als je eraan toegeeft, je leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Je weet ook dat als je de wereld wil veranderen, jij eerst zelf in beweging moet komen.
De drang om íets te doen is sterk en eng. Nieuw is eng. Veranderen is eng. Prachtig eng.


Maar je weet niet hoe of wat je te wachten staat. Wat er precies van je gevraagd wordt.
Je weet alleen dat je gevoel over wat er gaande is, klopt. Het lijkt een tweestrijd.
Alsof je voor een avontuur staat, het is opwindend én onrustig. Allebei.
Je bent zoekende, en je wilt weten naar wat. Je wil het vinden, die schat. Je hart liegt niet.

Wat je nu meemaakt, waar je inzit, is het begin van een reis.
Joseph Campbell noemt het de Reis van de Held.
Maureen Murdock noemt het de Reis van de Heldin.
Het is een levensreis die we allemaal meermaals mee-maken.

Het avontuur, de ‘call’ nodigt je uit om de drempel over te gaan.
Om de ‘maar-en en mits-en’ voor lief te nemen en je hart te volgen.
Als je JA zegt tegen jouw reis, kom je jouw mentoren tegen.
Zij helpen je de drempel over te stappen, naar het onbekende.

Dat is wat deze Cornwall reis je belooft: een avontuur, een transformatie.
Dolgraag zouden wij jouw magische helpers zijn.
De mentoren die je begeleiden in het veilig en vaardig vormgeven van je nieuwe verhaal,
zodat het bewust en helder wordt.

Wie zijn wij?

Wij zijn Mirtel Gommans, Marcel van Kasteren en Nicole Pol. Drie gedreven ondernemers werkzaam op het gebied van ondernemersadvies, procesbegeleiding binnen organisaties en persoonlijke coaching en ontwikkeling. Samen hebben we meer dan 45 jaar ervaring in het begeleiden en aanmoedigen van de meest uiteenlopende mensen om hun dromen waar te maken. Om hun hart te volgen, hun eigen pad te plaveien en zinvol bij te dragen aan de wereld. 

Wij zien een duidelijke beweging om ons heen. Een beweging van verlangen. Een zoekende beweging, die het hellend vlak waarop we ons als collectief begeven, wil kantelen. Een beweging van waaruit nieuwe oorspronkelijke initiatieven en ideeën ontstaan. We horen de roep om betekenisvol ons geld te verdienen, vorm te geven aan de purpose economy, aan duurzaam werken, aan de participatiemaatschappij en aan het liefdevol omgaan met onze planeet.

Deze reis is ook geboren uit een verlangen. Een hartenwens. Een ondernemende oerkreet! Om iedereen die wil bijdragen aan EEN NIEUWE WERELD een veilige bedding te bieden om te verbinden. Om onze verhalen te delen, doorgronden en de wereld ermee te dienen. Om als Helden en Heldinnen een reis te maken, waarin we samen door onze donkerste stukken laveren om de schat in onszelf op te diepen. En die vervolgens smakelijk en succesvol te serveren.

Misschien ken je jouw schat al, ben je bewust van je toptalenten en je 'calling'. Dan bied deze reis je een prachtig podium. Om je story te verfijnen, concreter te maken, eenvoudiger, sterker, geloofwaardiger, authentieker, met meer gevoel. Om je ideeën zelfverzekerder te presenteren en je presentatie en performance te professionaliseren. Hoewel oprechte verhalen ook (op)recht uit het hart komen is het impactvol delen ervan een kunst!


Wij voelen een URGENTIE. Onze sprookjeswereld heeft onze hulp nodig. Wat wij kunnen doen, vanuit onze missie en talenten, is jou verbinden met jouw schat én met die van 11 andere daadkrachtige dromers. Wij brengen je dieper in jezelf, moedigen je aan om je rol in het geheel te (h)erkennen en je hele zijn - je doen en je laten - legendarisch te laden. 

Voor wie is deze reis?

Programma inhoud

Stap 1: Je maakt kennis met de kracht van verhalen en de kunst van communicatie via de superpower (of) Storytelling. Je leert de Plakfactor formule, de lijm voor wie wil leren hoe je verhaal blijft p(l)akken.   

Stap 2: Je gaat op zoek naar jouw eigen heroïsche verhaal, naar momenten in je levenslijn die ertoe doen en je waarachtige Why en Wonder(wo)man naar boven brengen. We introduceren je met De Reis van de Held van Joseph Campbell.

Stap 3: Je gaat bloed-eerlijk worden met jezelf. Je gaat bekentenissen doen. Je meest donkere, angstige, verdrietige en beschamende momenten delen en zo jezelf helen. Dit gaan we doen aan de kust bij Tintagel castle (inclusief bezoek).

Stap 4: Je gaat jezelf trainen in vrijheid en authentieke eigenwaarde(n).Ook om ervoor te zorgen dat je sterk in jezelf staat, en niet bij kritiek onderuit gaat. Je ondergaat een Heldenproeve: een zipwire flight boven The Eden Project!

Stap 5: Je herschrijft je eigen verhaal zó radicaal dat je stapelverliefd wordt op jezelf, je eigen beste vriend(in) wordt en jezelf nooit meer gaat verliezen omdat je je Nieuwe SprookjesZelf nooit meer kwijt wil raken.

Stap 6: Je gaat je verhaal oefenen en verfijnen. Je gaat delen door het toilet spoelen, passages imperfectioneren voor impact, zinnen zo lang hardop zeggen tot jouw eigen zinnen zacht als bezield prikkelen. 

Stap 7: Closing the deal, opening the heal. Je schrijft een manifest en commit jezelf aan je missie. Je schrijft je eerste stappen uit, maakt zaken concreet volgens de S.U.C.C.E.S. formule. Je bepaalt een prijs voor je inspiratie die jouw waarde(n) reflecteert.

Praktische info

Verborgen element in site voor witruimte

© 2020 by LaPol Sprookjesvrouw | Fotografie: Original Cin & LaSirel | Logo: Aline Ploeg | Illustraties: Amarins de Jong | Dank aan Marcel van Kasteren

Algemene voorwaarden
Leveringsvoorwaarden

Privacy statement

Postadres: Poststraat 15, Amstenrade
Bezoekadres
Carbon6, Kloosterweg 1, Heerlen

Regio Maastricht
Opereert landelijk

  • LaPol Sprookjesvrouw | LinkedIn
  • LaPol Sprookjesvrouw | Facebook