Nicole Pol _ Durfkracht _ La Sirel _LowR
Upside Down

Feelfair de eerste markt voor tweede hands gevoelens en gedachten

Recyclen is nobel maar cirkelredeneringen en ingesleten patronen ben je toch liever kwijt dan rijk. Het is normaal om van tijd tot tijd je huis op te ruimen en kleding, schoenen en andere spullen weg te doen. Waarom doen we dat niet met gevoelens en gedachten? Kan dat überhaupt en is het wel wenselijk? Wat zijn de voor- en nadelen? En als het wél kan... hoe dan?! 

MAGISCHE MARKTPLAATS | WERELDPRIMEUR IN VALKENBURG

Tik wat betaalbare creativiteit op de kop

Zit jij aan de grond en kun je wel wat versleten geluk gebruiken? Kun je niet zo goed bij je verdriet komen en zou jij dolblij zijn met wat tweedehands tranen? Of loop je leeg qua inspiratie en hoop je wat betaalbare creativiteit op de kop te tikken? Kom dan op vrijdag 6 november van 13.30 - 17.00 uur of op dinsdag 8 december van 10.00 - 13.30 uur naar FEELFAIR, de eerste markt en ruilbeurs voor tweedehands gevoelens, gedachten en gedrag.


Te koop aangeboden
Piekeren, noninspiratie, persoonlijke twijfels, werkfrustraties, liefdesverdriet, faalangst, een kort lontje en gebrek aan levenslust, om maar een paar voorbeelden te noemen. Meestal willen we er meteen vanaf. Het gaat immers om soms slopende, vaak beperkende, meestal doodvermoeide en niet zelden pijnlijke ervaringen. 
Gelukkig is er nu 
FEELFAIR, de eerste ruilbeurs ter wereld voor tweedehands gevoelens, gedachten en gedrag. FEELFAIR is een inspirerende en interactieve masterclass - deels - in de buitenlucht over hoe je omgaat met het ervaren van wat je liever kwijt dan rijk bent. Het laat je zien en ervaren hoeveel waarde er zit in jouw afdankertjes.

Er zijn vele benamingen voor wat wij liever niet (willen) denken, voelen, doen en laten. Toch gebeurt het, 'shit happens', en waar we meestal voor kiezen is: afsluiten, onderdrukken, wegstoppen, overschreeuwen, verzetten of ons erdoor laten bepalen. 
Ook populair: er positief tegenaan kijken, dingen oplossen en ons leven transformeren. Gevoelens, gedachten en gebeurtenissen hebben echter de neiging om terug te komen, en bij FEELFAIR verwelkomen en delen we het ongewenste.
 

Verborgen schatten
Gedurende 3,5 uur duik je met maximaal 10 mensen in je eigen innerlijke wereld en die van elkaar. Zo leer je niet alleen wat over jezelf maar train je ook je inlevingsvermogen, communicatievaardigheden en vergroot je jouw vermogen tot compassie. Geen overbodige luxe in deze polariserende tijd. 
De masterclass start gezamenlijk, onder het genot van een kop koffie of thee. Aan de hand van coach opdrachten ga je vervolgens alleen en samen de natuur in. Je daalt dieper af naar je onderbewuste, jouw kelder als het ware, daar waar je de rommel opslaat én waar de verborgen schatten liggen. Vertrouw me, die zijn er áltijd.
In ons onderbewuste slaan we op wat we niet meer gebruiken en waar we domweg van af willen, zoals we soms spulletje wegdoen waar we op uitgekeken zijn. Door op te ruimen komt er ook, het woord zegt het al, ruimte en kunnen er nieuwe inzichten geboren worden. Dat frist lekker op en haalt het buitengewone verrassende naar boven! 
Je zult versteld staan hoeveel moois er in jouw schatkamer te vinden is. Sommige mensen staan te springen om wat jij weg wil doen! Dat klinkt vreemd maar vaak hebben we geen idee hoeveel onze binnenwereld daadwerkelijk waard is. 
We sluiten af met het delen van alles wat je tegenkomt in de ontmoeting met jezelf en anderen. Afsluiten met een lunch behoort tot de mogelijkheden (op eigen kosten), waarna je met hernieuwde spirit, een warm samengevoel en een tevreden buik naar huis kan.  

Gezonde waarschuwing: onderschat dat wat jij ervaart niet. Je zou wel eens tot de ontdekking kunnen komen dat dit het enige is dat uiteindelijk telt en werkelijk van blijvende waarde is. 


FEELFAIR is een initiatief van Sprookjesvrouw, talent en brand coach voor slimme, sensitieve vrouwen. Déze gevoelsdag is óók toegankelijk voor mannen, meer dan welkom!

Entree

Basisfee: E 55,- [ inclusief koffie, thee, sapje & hapje / exclusief btw en een eventuele lunch ]

de realiteit is het grootste sprookje

HISTORY | HERSTORY

Via 12 ambachten, 13 ongelukken naar MissLukken

Het leven is magisch. Een wonder. Een sprookje. Alle dingen die wij meemaken zijn bedoeld om ons in contact te brengen daarmee. Het echte wonder is Liefde. Liefde maakt alles mogelijk. Tem je beren. Dans met je draken. Koester je kwetsbare kracht. En leef jouw leven Held(in)! 

Follow the Fairytale Flow.

Algemene voorwaarden
Leveringsvoorwaarden

Privacy statement

Regio Maastricht/Heerlen
Opereert landelijk

Adres: Langen Akker 22
Berg en Terblijt

  • LaPol Sprookjesvrouw | LinkedIn
  • LaPol Sprookjesvrouw | Facebook

© 2020 by LaPol Sprookjesvrouw | Fotografie: Original Cin & LaSirel | Logo: Aline Ploeg | Illustraties: Amarins de Jong | Dank aan Marcel van Kasteren