Adriana Chiarella (c) Sprookjesvrouw rev

Nicole en ik kennen elkaar uit een "vorig leven", als collega's bij het Huis voor de Kunsten. De goede herinneringen aan die tijd overtuigden me ervan om mijn zoektocht met haar te ondernemen. Ik ben met het talententraject gestart met twee vragen. Hoe kan ik mij als vrouw in mijn onderneming meer manifesteren? Hoe kan ik mijn eigenheid beter in beeld brengen en uitstralen? Het werd een hartverwarmende en inspirerende wandeling naar mijn innerlijk, mijn talenten en mijn missie. Het werd zelfs meer dan wat ik ervan verwacht had. Ik ontmoette niet alleen mijn talenten, maar ontdekte ook onvermoede eigenschappen binnen in mij die mijn schatbewaarder  voor mij verborgen had gehouden. Door bewuster de verbinding met mijn eigen talenten aan te gaan en ze de ruimte te geven om er te zijn, werd het mij duidelijker hoe ik mij als vrouwelijke ondernemer kan ontwikkelen. Ik kwam tot het bewustzijn, hoe ik wat mij gegeven is, kan laten zinderen in mijn leven. Alles is al aanwezig. De tocht voelde voor mij heel vertrouwd. Nicole is een hartelijke, warme en rijke leidsvrouw. Ze neemt je bij de hand, maar laat je zelf je pad bewandelen.

Vanaf onze eerste ontmoeting heb ik me ontzettend aangetrokken gevoeld tot Nicole. Haar moed, impulsiviteit en spontane uitingen gaven me gelukskriebels. Ik wist dat, als ik aan de slag ging om de overstap van de Provincie naar “buiten” te maken, ik met haar wilde werken. Onze intuïtieve sessies om te onderzoeken of ik ondernemer wilde zijn of in loondienst wilde werken gaven me een helder inzicht, waar ik mee uit de 'dansende' voeten kon. Het Talentenspel is een verademing en bracht mij inzichten op gevoelsniveau, die ik in geen enkele vorm zou hebben kunnen ervaren. Hier leerde ik ECHT mijn talenten kennen en voelde ik wie ik ben en waar ik voor sta. Super wonderlijk en fantastisch! Nu ik mijn nieuwe uitdagende baan heb gevonden als directeur van de bieb zie ik dat Nicole stevig meegebouwd heeft aan mijn “yellow brick road”. Nicole, ik draag je in mijn hart en ervaar ons contact als een verrijking van mijn leven.

Sta je open voor je wondere wereld van intuïtie in plaats  van dicht getimmerde trajecten? Dan is zij je VROUW.  

MarionSchepers_edited.jpg
Juliette Hoogmans LaPol Sprookjesintervi

Ik heb bij Nicole het Talentenspel gedaan. Wat een prachtige reis was dat door mijn eigen Koninkrijk waar mijn Talenten leven.

Sommigen kende ik helemaal niet, anderen had ik verwaarloosd, of zelfs keihard ontkend.

Door alle Talenten te leren kennen en te érkennen, en ze vervolgens op hun goede plek te zetten, is er voor mij een magische wereld open gegaan waar wonderen gebeuren.

Nicole's begeleiding was 'heaven sent': begripvol en confronterend waar het nodig was.

Ik ben ontzettend dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is.

Ik heb best veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, dus toen Nicole voorstelde - in plaats van mij een ‘instant’ brand aan te reiken - een serie sessies te doen met het Talentspel verzuchtte ik eerst, maar ik was toch nieuwsgierig.

 

Nicole daagde me uit, nodigde me uit en gaf me het gevoel dat er meer te halen is dan ik zelf dacht. Ik heb genoten van de sessies, er was alle tijd, ze waren zo verhelderend, verrassend, bevestigend, verstevigend. Ik ben veel ontroerd geweest en opgelucht. Nicole was een wijze getuige van mijn proces en greep in waar het nodig was.

 

Aan het eind werd ook mijn branding zichtbaar, het gebeurde als vanzelf. Niet alles was nieuw, overigens wél de keuze voor de merknaam en het archetype Veervrouwe. Door het traject ben ik er echt van overtuigd dat alles wat ik ga doen, en alles wat ik scherp in het vizier heb gekregen, helemaal is wie ik ben. Dat geeft me meer zelfvertrouwen er mee de wereld in te ‘varen’.  

Jolène_van_der_Steen_Veervrouwe_Talente
_Foto%20Gitte%20Thijssen%20LaPol%20Talen

Gitte Thijssen office manager

Via wat een omweg leek, maar wat ‘later’, terugkijkend, the dots connectend, glashelder de Yellowbrick Weg blijkt te zijn, belandde ik in het sprookjesrijk van Nicole. Vanaf minuut 1 op mijn gemak tussen sprankelende lichtjes, onmeisjesachtige prinsessenjurken (mét bemodderde wandelschoenen), Super(Wo)Man-capes, Koninklijke Hoofdletters en pareltjes van verbale aanmoediging.We gingen, aan de hand van het Talentenspel, op zoek naar mijn talenten. Sommigen stonden te popelen om zich voor te stellen, naar anderen moest worden schatgegraven. Sommigen werden met open armen ontvangen, met anderen werd schoorvoetend kennisgemaakt. Gedurende het hele traject toonde Nicole zich een kundige en Koninklijke reisleider. Ze stemde haar (ge)voel(s)sprieten optimaal af en stuurde wetend, maar nooit dwingend bij.

Na de workshop van de archetypes was mijn nieuwsgierigheid gewekt, vooral naar het talentenspel.

Wonderlijk, nieuwsgierig, openhartig ben jij als vrouw en zo werk je ook. Je oplettendheid en ‘het net even doorvragen’ raakt de belangrijke snaar waardoor ik verder kwam. 

Samenwerken met jou is spontaan, speels en met humor, en eigenlijk ervaar ik dat in alle dingen die we samen doen. Heerlijk gewoon. Het voelt vertrouwd om met jou de diepte in te gaan. 

Voor mij is het talentenspel erg verrassend, de interactie met de archetypes 'as well’. De inzichten hierin zijn opmerkelijk en brengt balans in mijn ‘koninkrijk’.

Ik heb het talent traject ervaren als een dankbaar en waardevol proces.

Sirella-%40-La-Sirel-2018-431x431_edited
Mevrouw%20Astrid%20_%20La%20Sirel%2003_e

Mevrouw Astrid
Oola life coach

Het personal brand traject - sprookjesmerk traject - was mindblowing. Sommige momenten uitdagend, soms voelend aan thuis komen. Altijd gezellig en veilig.
 

Highlights, de vele aha-momenten die de puzzelstukjes op de plaats lieten vallen. Lowlights, de tijd die nodig is voor het hele traject. Tuurlijk moeten zaken indalen, maar soms wil je sneller door.

Ik heb veel geleerd, ik luister meer naar mijn intuïtie en ik realiseer me hoe belangrijk branding is, om je te onderscheiden van de rest.

 

Wat jouw coaching betreft... Heb je even? Je bent een geweldig invoelende vrouw. Een liefdevol mens met een bom aan ervaring. Je hebt kennis van zaken, vermengt kennis met gevoel en intuïtie. Verweeft verhalen en sprookjes tot een magisch geheel.

Als zelfstandig coach wilde ik meer richting aan mijn bedrijf geven en meer durfkracht krijgen. Door de website van Nicole zag ik al dat ze anders is als andere coaches en dat sprak me enorm aan!

Ik heb een prachtig traject bij Nicole gevolgd met een mooi en duidelijk merk als resultaat: Zaak van Aandacht!

Ik heb Nicole ervaren als een zeer ervaren, betrokken, creatief en kundig iemand. Ze is een prachtige combinatie van eigenschappen, die ze allemaal inzet gedurende het traject. Ze haalt het beste in je naar boven!

Nicole, het coachtraject met jou was een cadeau voor mezelf en bleek een feestje. Dank je wel !

Inge%20Graus%20_%20Zaak%20van%20AANDACHT

Inge Graus aandacht coach

sprookjesvrouw

Marlie%20Vleeshouwers%202020%20(c)%20kla

Marlie Vleeshouwers
Virtual Assistent 

Wat is mijn passie? Welke talenten schuilen er in mij? Hoe kan ik deze straks optimaal inzetten? Met deze vragen ben ik bij Nicole gestart.

Wat heb ik mooie en magische momenten mogen ervaren in  het Talentenspel. 
Tijdens de sessies meerdere AHA-momenten beleefd. Talenten (her)ontdekt, kippenvel gehad, gelachen en soms net dat duwtje in de juiste richting. De puzzelstukjes vielen steeds meer op hun plek.

Wat heb ik een transformatie ondergaan! Ik weet precies wat me te doen staat, wat mijn ECHTE passie is en met welke (TOP)talenten ik aan de slag kan gaan.  

 

Nicole, jij hebt me op zo'n positieve en fijne manier begeleid. Het voelde heel vertrouwd. Met veel enthousiasme en humor hebben we de afgelopen maanden samen gewerkt aan mijn reis naar een nieuwe toekomst. Ik ben je eeuwig dankbaar.

tussenruimte

Follow the Fairytale Flow.

  • LaPol Sprookjesvrouw | LinkedIn
  • LaPol Sprookjesvrouw | Facebook

Algemene  voorwaarden
Privacy statement


Regio Maastricht/Heerlen
Opereert landelijk

Adres: Langen Akker 22
6325 CL 
Berg en Terblijt

nicole@lapol.nl
+31 (06) - 51 29 37 68

© 2020 by LaPol Sprookjesvrouw | Fotografie: Original Cin & LaSirel | Logo: Aline Ploeg | Illustraties: Amarins de Jong | Dank aan Marcel van Kasteren