© 2017 concept and design by LaPol  / Sprookjesbranding & Moedmarketing
Algemene voorwaarden Zakelijke Dienstverlening LaPol / Privacyverklaring

"Er was eens een lang en gelukkig verhaal."

Somewhere, over the rainbow... 


Geloof jij in (ondernemers) sprookjes? 

Zie jij vooral dat lange en gelukkige einde voor je? Terwijl je met je handen in je prinsessenhaar zit en niet weet hoe je alle beren op je pad kunt temmen? Ondernemen is een avontuur! Een Heldinnenreis met de nodige uitdagingen. Maar in elk heldenverhaal kom je Magische Helpers tegen en... er wacht je een pot met goud!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik onderneem al sinds 2005 en ben met niets begonnen! Ik had geen businessplan, netwerk, zak met geld of speciale ondernemerskennis en -vaardigheden. Dacht ik... Pas toen ik mijn Heldinnenreis ben aangegaan en ben gaan doen kwamen mijn talenten tot hun recht.

Een authentieke onderneming begint met een inspirerend idee, de belofte van een sprookje! Maar hoe kom je van idee naar inkomen? Van dromen naar durven en doen? Als communicatie coach help ik je om van jouw sprookje een successtrategie van te maken. Vanuit lef en focus vinden en kleien we - al dan niet samen:

 

  • jouw magische brand missie

  • jouw verbeeldingsvolle brand visie

  • je oorspronkelijke brand communicatie

  • je authentieke klant connecties

  • jouw eigen(kern)waarde(n)

  • de voelbare brand behoeftes van je klant 

  • jouw brand essence


Een succesvolle ondernemer is authentiek en gedreven. Krachtig en kwetsbaar. Ze is dapper en zet door. Ze is eigenwijs, werkt liefdevol samen met de klant en is zich bewust van de eigenwaarde(n) die ze toevoegt.  "Faith makes things possible, not easy." Maar maak het jezelf ook niet moeilijker! Start waar elke ondernemer begint.

Start believing, dare greatly and do it now! Die pot met goud is binnen handbereik.

Durf jij jouw sprookje aan? 

LaPol