Talentenspel-AmarinsdeJong-Koningin-2020

Jouw toptalent is sterk verbonden met je 'why'

 • Ben je op zoek naar je missie, je roeping, je big 'why'?

 • Weet jij niet precies waar je nou écht goed in bent, wat 'jouw ding' is?

 • Twijfel je of je genoeg geld kunt verdienen met dat wat je het liefste doet?

 • Ben je als ondernemer op zoek naar je onderscheidingsvermogen, je X-factor?

 • Heb je het gevoel dat je meer in je 'Venus' hebt en komt het er niet uit?

 • Wil jij een onzekere, out-of-the-box carrièrestap zetten?

 • Wil jij jouw droomjob vinden of een sprookjesbusiness beginnen?

 • Of worstel je met andere carrièredraken en loopbaanberen?

Weten waarom je hier bent is direct verbonden met waar je heel goed in bent. Je hebt jouw specifieke talenten niet voor niets gekregen. Ze maken het mogelijk dat je jouw 'why', je roeping, kúnt vervullen.

In een Sprookjestalent traject wordt duidelijk over welke 12 talenten jij beschikt om je missie te kunnen waarmaken. Daar hoort één toptalent bij, dat is al heel je leven bij je. Elke talent reading sessie uit het traject kent veel 'aha-momenten'.

Een traject is ook een coaching proces. Je wordt aangemoedigd om de regie te nemen in je leven. In de rol van de Koning(in) te stappen, je talenten aan te sturen en jouw ziel op zijn of haar bestemming te brengen.


Dankzij mijn toptalent, de Mystica, kan ik betekenissen helder zien en voelen. 

Geholpen door de Zigeunerin 'lees' en 'luister' ik intuïtief. Mijn Leidsvrouwe neemt je vanuit inleving en vertrouwen mee, coacht en kadert.

Als psychodramaturg (2012) blaas ik jouw archetypische potentie tot leven. Ik haal er
uit wie erin zit. Als communicatie-expert in de kunst (2000) en ondernemende magiër (2005) gebruik ik creatieve en concrete werkvormen.

Voor vrouwen die in het duister tasten kan ik een Lichtbaken zijn. Net als Persephone was ik lang en vaak in de onderwereld; ik kan laveren in het donker. Als vrouw en mens ken ik de onzekerheid die je voelt bij jouw nieuwe stap.​

Je talenten (h)erkennen doet iets met je. Met je eigenwaarde. Je zelfvertrouwen. En je besef van de tijd en cultuur waarin we leven. Je missie kennen geeft richting, zo kan ontembare energie landen en jouw zinvolle bijdrage beginnen.

De wereld heeft jou nodig, met alles wat je in huis hebt. Zeker de vrouwelijke kwaliteiten zijn anno nu 'hart' nodig! Het is deel van
 mijn missie om dat wat in jou slaapt 'wakker te kussen' en in elke vrouw het Leidersvuur aan te wakkeren.

Wat je praktisch moet weten over een Sprookjestalent traject
 

 • Het hele traject bestaat uit 3-5 sessies van 2,5 - 3 uur elk

 • Het proces duurt 6-12 weken, zodat wat bovenkomt kan 'landen'

 • Een deel van het traject zou online kunnen, maar liefst live 

 • Het traject kost ondernemers nu tijdelijk E 1.250,- ex btw (i.p.v. E 1.500,-)

 • Het traject kost werkgevers E 2.050,- exclusief btw

 • Er mag in max. 10 termijnen betaald worden, binnen de trajectperiode

EEN TIPJE VAN DE TALENT SLUIER

Weet je waarde. Erken je kracht. Vier wie je bent.

Het Sprookjestalent Traject is gebaseerd op het Talentenspel van Willem Glaudemans. Een grote bijdrage aan het spel is geleverd door Michèle Wattel, zij heeft ervoor gezorgd dat er typisch vrouwelijke talenten zijn toegevoegd. 
Het Talentenspel is geïnspireerd op onder andere de Tarot, de Kabbala, de Numerologie en de Elementenleer. Het werkt met archetypes, oer-vormen die wij allemaal herkennen en in ons dragen. 
Dit magische spel gaat ervan uit dat wij onze unieke talentenblauwdruk - ik zeg graag onze pink print - niet voor niets hebben gekregen. Ze matchen bij een specifieke missie en het leven wordt magisch als je daarmee verbindt.

Het sprookjestalent traject is mijn persoonlijke vertaling. Vanaf het moment dat ik het spel onderging wist ik intuïtief hoe ik ermee om moest gaan. In december 2019 besloot ik me officieel te certificeren via de truly lovely Inge Hindriks.

Marion Schepers, directeur
deed een missie, brand & talent traject

Vanaf onze eerste ontmoeting heb ik me ontzettend aangetrokken gevoeld tot Nicole. Haar moed, impulsiviteit en spontane uitingen gaven me gelukskriebels. Ik wist dat, als ik aan de slag ging om de overstap van de Provincie naar “buiten” te maken, ik met haar wilde werken. Onze intuïtieve sessies om te onderzoeken of ik ondernemer wilde zijn of in loondienst wilde werken gaven me een helder inzicht, waar ik mee uit de 'dansende' voeten kon. Het Talentenspel is een verademing en bracht mij inzichten op gevoelsniveau, die ik in geen enkele vorm zou hebben kunnen ervaren. Hier leerde ik ECHT mijn talenten kennen en voelde ik wie ik ben en waar ik voor sta. Super wonderlijk en fantastisch! Nu ik mijn nieuwe uitdagende baan heb gevonden als directeur van de bieb zie ik dat Nicole stevig meegebouwd heeft aan mijn “yellow brick road”. Nicole, ik draag je in mijn hart en ervaar ons contact als een verrijking van mijn leven.

Sta je open voor je wondere wereld van intuïtie in plaats  van dicht getimmerde trajecten? Dan is zij je VROUW.  

sprookjesvrouw

Follow the Fairytale Flow.

 • LaPol Sprookjesvrouw | LinkedIn
 • LaPol Sprookjesvrouw | Facebook

Algemene  voorwaarden
Privacy statement


Regio Maastricht/Heerlen
Opereert landelijk

Bezoekadres: Hendrik van Veldekestraat tegenover 29, Voerendaal

 

Postadres:
Valkenburgerweg 46P 
6367 GW Voerendaal


nicole@lapol.nl
+31 (06) - 51 29 37 68

© 2020 by LaPol Sprookjesvrouw | Fotografie: Original Cin & LaSirel | Logo: Aline Ploeg | Illustraties: Amarins de Jong | Dank aan Marcel van Kasteren