Maak van je draken vuur, van je beren kracht

In een opstelling kun je helderheid krijgen over werkelijk alles: je probleem, je vraag, je droom of verlangen, ja zelfs je ziekte. ​
Ik heb eens een hernia opgesteld voor een mevrouw die voor de representatie hiervan tot twee keer toe (!) het zwaarste voorwerp van tafel plukte. 

Een opstelling kun je ook met alles en overal doen: met mensen, met poppetjes, met takjes en bladeren, en met huis-tuin-en-keuken voorwerpen. 
Dat komt omdat wij (on)bewust overal betekenis aan geven. Opstellingen laten je de taal van de tekens zien en maken het onzichtbare zichtbaar.


Transformatie
Wanneer dat wat verheldering nodig heeft helder is, kun je er opnieuw richting aan geven. De integratie vindt daarna vanzelf plaats.
Na de opstelling zal je anders tegen jouw vraag, probleem, verlangen of ziekte aankijken. Vraag me niet om uitleg, kom het wonder gewoon ervaren. 

Praktische info

* De opstelling duurt gemiddeld 45 minuten 
* Onderdeel van boswandeling met warme thee en wat lekkers
* De wandeling duurt maximaal 2 uur
* Locatie in overleg (binnen 30 km van M'tricht)
* Kosten: E 119,- exclusief btw
* Boeken kan via m: 06-51 29 37 68 of e: nicole@lapol.nl 

Marion Schepers, directeur
deed een missie, brand & talent traject

Vanaf onze eerste ontmoeting heb ik me ontzettend aangetrokken gevoeld tot Nicole. Haar moed, impulsiviteit en spontane uitingen gaven me gelukskriebels. Ik wist dat, als ik aan de slag ging om de overstap van de Provincie naar “buiten” te maken, ik met haar wilde werken. Onze intuïtieve sessies om te onderzoeken of ik ondernemer wilde zijn of in loondienst wilde werken gaven me een helder inzicht, waar ik mee uit de 'dansende' voeten kon. Het Talentenspel is een verademing en bracht mij inzichten op gevoelsniveau, die ik in geen enkele vorm zou hebben kunnen ervaren. Hier leerde ik ECHT mijn talenten kennen en voelde ik wie ik ben en waar ik voor sta. Super wonderlijk en fantastisch! Nu ik mijn nieuwe uitdagende baan heb gevonden als directeur van de bieb zie ik dat Nicole stevig meegebouwd heeft aan mijn “yellow brick road”. Nicole, ik draag je in mijn hart en ervaar ons contact als een verrijking van mijn leven.

Sta je open voor je wondere wereld van intuïtie in plaats  van dicht getimmerde trajecten? Dan is zij je VROUW.