Vind jouw IKIGAI 

Talenten traject | Van professional purpose naar persoonlijke pinkprint

Talent kan niet worden aangeleerd, het is Archetypisch Jij! Het kan wel worden wakker gekust - net als Doornroosje. Elk mens wordt geboren met bepaalde talenten, het vergt oefening om er daadwerkelijk een vaardigheid van te maken. Het vraagt ook (ei)leiderschap om je talent daadwerkelijk te kunnen verzilveren. 

Het Talentenspel geeft inzicht in wie je bent volgens je talenten. Het biedt ook tools voor hoe je jouw talenten kunt voeden, ontwikkelen en laten samenwerken. Je krijgt ook antwoord op een van de allerbelangrijkste vragen in je leven: WAAROM je ze hebt. Je talenten zijn namelijk de
pinkprint voor je identiteit en je persoonlijke missie & purpose. 

Het Talentenspel wordt zeer breed ingezet, in wezen voor élk onvervuld verlangen en voor elke levensvraag, of dit nu op het persoonlijke of het professionele vlak is. Het is een raadzaam bij zingevingwerk, het is het instrument bij uitstek om je intuïtie te ontwikkelen, en in het ondernemerschap gebruik ik het om richting en focus aan te brengen en als basis voor jouw business en branding. Het spel laat je zien wat jouw persoonlijke voedingsbodem is: wat heb JIJ nodig om te floreren? Het wordt ingezet in liefdes- en relatiekwesties, bij teambuilding (bepalen van rollen) en bij merkvragen van organisaties. Tot slot nodigt het Talentenspel ons uit om op een verbeeldingsvolle manier leiderschap te tonen en eigenwaarde te ontwikkelen (Koning- en/of Koninginneschap).

Het Talentenspel is een diepgaand, transformerend coaching traject dat met de kracht van het (W)onderbewustzijn werkt. Dáár word je leven gesmeed. Daar liggen jouw skeletten en je schatten: je verborgen vermogens, je beren op de weg, je diepste verlangens, je blokkades, je verborgen talenten én - dus - je slapende potentie. Het is ontwikkeld door Willem Glaudemans en Willem Hanhart en wordt onder deskundige begeleiding van een gecertificeerd talentencoach gespeeld.

Het Talentenspel vraagt een investering in tijd en geld. Afhankelijk van jouw ontwikkeling moet je rekenen op 6 sessies van 3 uur gemiddeld (om de 2 à 3 weken). In een terugkomsessie gaan we concreter in op de vertaling van jouw missie naar werk of ondernemerschap. Een Talentenspeltraject kost bij mij € 1.500,- exclusief btw. Je kunt er voor kiezen om met mij te werken op basis van een uurprijs € 85,- per uur (excl. btw) indien je vermoedt dat jij minder sessies nodig hebt. 

Wil je meer weten over dit fempowerment traject? Voel je vrij om
contact met me op te nemen, zodat ik je meer kan vertellen. Als je laagdrempelig wil kennismaken met mij en het spel, boek dan een Talentreading

 

Daar waar jouw talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping
Aristoteles

ONTWIKKEL JE INTUÏTIE

Talent reading | Van verwarring naar verheldering, van pijn naar purpose

Maak kennis met het Talentenspel en doe een Talentreading! Hierbij stel je één vraag of verlangen centraal waar je dolgraag verheldering over wil of een antwoord op zoekt. Je kiest 3 archetypes uit 85 talenten, deze zullen je helpen om een antwoord te vinden. Ik begeleid je hierin, we gaan in gesprek met de 3 kaarten die je hebt uitgekozen. Ze zullen je verrassende dingen vertellen over jezelf, je verlangen, de blokkade die erop zit en welke beslissing en stap er nodig is om weer in flow te komen. Investering in een Talentreading € 199,- exclusief btw (max. 3 uur)

 

witruimte