Talentenspel-AmarinsdeJong-Koningin-2020-bijgesneden.jpg

Talenten traject | Van professional purpose naar persoonlijke pinkprint

Talent kan niet worden aangeleerd, het is Archetypisch Jij! Het kan wel worden wakker gekust - net als Doornroosje. Elk mens wordt geboren met bepaalde talenten, het vergt oefening om er daadwerkelijk een vaardigheid van te maken. Het vraagt ook (ei)leiderschap om je talent daadwerkelijk te kunnen verzilveren. 

Het Talentenspel geeft inzicht in wie je bent volgens je talenten. Het biedt ook tools voor hoe je jouw talenten kunt voeden, ontwikkelen en laten samenwerken. Je krijgt ook antwoord op een van de allerbelangrijkste vragen in je leven: WAAROM je ze hebt. Je talenten zijn namelijk de
pinkprint voor je identiteit en je persoonlijke missie & purpose. 

Het Talentenspel wordt zeer breed ingezet, in wezen voor élk onvervuld verlangen en levensvraag, of dit nu op het persoonlijke of het professionele vlak is. Het is behulpzaam bij zingevingwerk, om je intuïtie te ontwikkelen, in het ondernemerschap (richting, focus, Unique Selling Point, kortom: de basis voor je business en brand), voor je persoonlijke voedingsbodem (wat heb jij nodig om te floreren), in liefdeskwesties, bij teambuilding (bepalen van rollen) en merk-vragen van organisaties en om op een verbeeldingsvolle manier leiderschap en eigenwaarde te ontwikkelen (Koning- en/of Koninginneschap).

Het Talentenspel is een diepgaand, transformerend coaching traject dat met de kracht van het (W)onderbewustzijn werkt. Dáár word je leven gesmeed. Daar liggen jouw skeletten en je schatten: je verborgen vermogens, je beren op de weg, je diepste verlangens, je blokkades, je verborgen talenten én - dus - je slapende potentie. Het is ontwikkeld door Willem Glaudemans en Willem Hanhart en wordt onder deskundige begeleiding van een gecertificeerd talentencoach gespeeld. 

Wil je meer weten over dit fempowerment traject? Voel je vrij om
contact met me op te nemen, zodat ik je meer kan vertellen over de duur en de prijs. Als je laagdrempelig wil kennismaken met mij en het spel, boek dan een Talentreading

 

"Daar waar jouw talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping"

aristoteles

ONTWIKKEL JE INTUÏTIE

Talent reading | Van verwarring naar verheldering, van pijn naar purpose

In een Talentreading stel je één vraag of verlangen centraal waar je verheldering over wil of een antwoord op zoekt. Je kiest 3 archetypes uit 85 talenten, deze zullen je helpen om een antwoord te vinden. Ik begeleid je hierin, we gaan in gesprek met de 3 kaarten die je hebt uitgekozen. Ze zullen je verrassende dingen vertellen over jezelf, je verlangen, de blokkade die erop zit en welke beslissing en stap er nodig is om weer in flow te komen. 

Als je wil kun je bij mij ook een mini-talent traject doen van 3 sessies waarbij we concreet aan de slag gaan met jouw verlangen, je blokkade of je vraag. Veranderingen in je leven aanbrengen kost tijd, een kort traject voorkomt dat je met een helder inzicht en antwoord naar huis gaat waar je vervolgens niets mee doet. Je zult stappen moeten zetten om je eigen goud te verzilveren. In het korte traject maken we een mini-stappenplan en ben ik jouw heksenstok achter de deur. 


Investering in een Talentreading € 112,50 exclusief btw
Investering in kort Talenttraject (3 sessies à 1,5 uur + 3 weken 3 x app per week)
€ 350,- exclusief btw. 

 

witruimte