© 2017 concept and design by LaPol  / Sprookjesbranding & Moedmarketing
Algemene voorwaarden Zakelijke Dienstverlening LaPol / Privacyverklaring

vertel je verhaal // volg je verbeelding //
vergroot je verkoopfactor

 • Wat als jij je realiseert dat wie je bent en wat je doet (nú al) wezenlijk verschil maakt in deze wereld? 

 • Wat als jij met jouw (merk- en werk-) missie anderen dichter bij hún sprookje brengt?

 • Wat als jij daardoor ongelofelijk veel zin(dering), zen, zekerheid en zachtheid gaat ervaren?

 • Wat als jij heldhaftiger bent dan jij (je) denkt en voelt, en veel meer waard bent dan je verdient?

 • Wat als er in de kern één gave nodig is om je inner fairy te vinden en een heldhaftig merk te creëren?

 • Wat als vrouwen van nature de (oer-)kwaliteiten bezitten om juist nú, in deze tijd succes te boeken?

 • Wat als jij die oer-feminiene kennis en skills bewust zou gaan toepassen in jouw levens(werk) - ook als man?

 • Wat als de draken, trollen, beren, wolven en heksen die je daarbij tegenkomt magische helpers zijn?

 • Wat als jouw eigen verhaal de krachtigste (merk) basis is om van grote waarde en betekenis te zijn?

 • Wat als sprookjes echt zijn en de grootste illusie in het leven 'dé realiteit' is? 
   

Hoe zou een JA op al deze vragen jouw leven en dat van anderen veranderen?
 

Hoor de confidence call van je heldin en creëer alleen of samen met mij jouw merksprookje  

MIJN EIGENWAARDE ZIT
IN HET CREATIEF VERTALEN
VAN JOUW TOEGEVOEGDE WAARDE

BEVRIJD JE
INNERLIJKE HELDIN

persoonlijk lef traject 

VAN SPROOKJE NAAR
SUCCES STRATEGIE 

basis branding traject

99,- ex btw
x 11 termijnen 

Elke Heldinnenreis bestaat uit 12 magische stappen. We beginnen aan het eind van jouw sprookje: je ideale leven. Hoe ziet dat eruit? In iedere sessie ontmoeten we jouw belangrijkste beren, draken en monsters. Die gaan we overtuigen om met jou samen te werken, zodat niets je meer in de weg staat om van je sprookje een werkelijkheid te maken. Zoals het oeroude heksen betaamt, gebruik ik mijn bezem als stok achter jouw (draai)deur. Met mijn toverstaf help ik je vliegen, maar niet voordat jij geleerd hebt om te landen in jezelf en vaste voet aan de grond hebt. Feels promising doesn't it? Je hoeft het nog niet te geloven, dat zit in het pakket en is bij de prijs inbegrepen. ;-)

va. 199,- ex btw
x 11 termijnen 

De Sprookjes Pinkprint is een moedig maatwerk concept, incl. positionering en profilering (marketing) advies voor jouw merksprookje. Je ontvangt live of per Skype ook LEF coaching om écht voor jouw merksprookje te durven en kunnen gaan. Van idee naar inkomen, van passie naar poen. De stappen die nodig zijn, zijn voor veel vrouwelijke ondernemers te abstract. Ze voelen vaak te groot en alle keuzes kunnen je overweldigen. Als je geen marketing goeroe bent, zie je vaak door de bomen het sprookjesbos niet meer. We gaan o.a. aan de slag met jouw talenten en toegevoegde waarde, diepen je brand story uit en je doelgroep. Mijn persoonlijke begeleiding als expert gaat voor jou het verschil maken.

VAN heldinnenwerk naar heldinnenmerk
full fairytale traject 

va. 299,- ex btw
x 11 termijnen 

De Fairytale Formule is een vertaling van jouw Sprookjes Pinkprint - in het traject inbegrepen - naar een pakkende huisstijl en een aantal betoverende communicatie middelen: een professionele fotoshoot, een complete website én tekstredactie. We gaan jouw bold brand vormgeven. Daar hoort standaard ook bij: advies over kleur- en lettertype, tone of voice, beeldtaal en teksten. Je nieuwsbrief lay-out wordt aangepakt, content kalender opgezet, je krijgt persoonlijke lef coaching en waar nodig verkoop advies. Via mijn netwerk zijn vele extra's mogelijk op het gebied van huisstijl ontwikkeling en drukwerk creatie. Je bent klaar om je sprookje te lanceren!

Aanrader voor wie de eigen weg wil vinden

Annet Koerhuis / Running Fish 
www.runningfish.nl

"Ik heb de afgelopen jaren in mijn werk grote keuzes gemaakt: stoppen met het bedrijf dat ik had en weer overnieuw beginnen met een heel ander soort bedrijf. De business coaching die ik daarbij volgde, brachten me veel kennis over zaken als online marketing en het voeren van gesprekken met potentiële klanten. Maar ik miste hulp bij het helder krijgen van wat nu echt bij mij past en hoe ik dicht bij mijn eigen stijl kan blijven. Ik twijfelde veel en werd er erg onrustig en onzeker van. Nicole pakte de coaching heel anders aan dan ik gewend was. Niet analyseren of praten-praten-praten, maar door heel eenvoudige oefeningen leren luisteren naar mijn intuïtie en gevoel. Weer plezier krijgen in wat ik deed, in plaats van de druk op de resultaten nog verder op te voeren. Met dit traject heeft ze me een groot cadeau gegeven: ik heb mezelf weer terug! Ik weet weer waar ik energie van krijg. Ik durf weer te vertrouwen op mezelf. Ik kan adviezen van anderen zo toepassen dat het past bij wie ik ben en wil zijn, in plaats van het rigoureus doorvoeren en me vervolgens er ongemakkelijk bij voelen. Ik kan genieten van het proces en vertrouwen dat het goed komt, zonder dat ik van tevoren precies weet hoe. Aanrader voor iedere ondernemer die zichzelf kwijt is geraakt 'along the way' en weer de eigen weg wil terugvinden."